KISS veido kaukės iš Eurokos


Ar darote namuose tokias dienas, kuomet skiriate laiko visokioms veido procedūroms bei Spa? Dievinu tokias dienas, kai gali ramiai atsigerti arbatos, pasižiūrėti savo mylimą serialą bei pasirūpinti savimi nuo galvos iki kojų. Jūs jau tikrai žinote, kad lakštinės kaukės yra mano silpnybė... Kaip nuostabu turėti galimybę išbandyti tiek daug jų variantų su skirtingais kvapais, poveikiais bei tekstūromis. O ar girdėjote apie Kiss kaukes? Jei ne, žvilgtelkit, turi labai gerų variantų. 



Į Kiss veido kaukes atkreipiau dėmesio dėl jų labai gražios išvaizdos. Įpakavimai labai santūrūs, estetiški bei išvaizdūs. Nors esu lakštinių kaukių mėgėja pasirinkau pabandyti ir gelines. Labai trumpai apie kiekvieną.



KISS MAGIC GEL LIFTING veido kaukė, Trys magiško gelio sluoksniai puikiai sukimba su veido oda. Kaukė aprūpina odą drėgme ir pasižymi standinamuoju poveikiu,suteikia odai spindesio. Sudėtyje yra Polisachidų polimerų, polimerų drėkiklio, kolageno.





KISS PURIFYING AFRICAN BLACK SOAP veido kaukė. Neaustinės medvilnės veido kaukė valo odą. Sudėtyje yra Afrikos juodojo muilo, medžio anglies pudros.

ISS MAGIC GEL PORE MINIMIZING veido kaukė. Gelio kaukė gali padėti, kai vargina išsiplėtusios odos poros. Trys magiško gelio sluoksniai puikiai sukimba su veido oda. Ji aprūpina odą drėgme ir pasižymi standinamuoju poveikiu, suteikia odai spindesio. Sudėtyje yra Polisachidų polimerų, polimerų drėkiklio, medžio anglies.


KISS SOOTHING APAISANT CUCUMBER veido kaukė. Neaustinės medvilnės veido kaukė gerina odos būklę. Sudėtyje yra Agurkų ekstrakto.


KISS HYDRATING COCONUT veido kaukė. Neaustinės medvilnės veido kaukė pasižymi drėkinamosiomis savybėmis. Sudėtyje yra Kokosų vandens.


KISS SELF - STEAM HAIR TREATMENT WRAP plaukų kaukė skirta sausiems ir pažeistiems plaukams prižiūrėti. Naudojant šią plaukų kaukę - kepurę sukuriamas šilumos - garų („šiltnamio“) efektas, dėka kurio veikliosios medžiagos įsiskverbia į giliausią plaukų sluoksnį. Kaukė gerina plaukų būklę, apsaugo juos nuo pažeidimų. Sudėtyje yra Kokosų aliejaus, arganų aliejaus.

Reziumuojant, neradau nei vieno blogo produkto. Visos kaukės puikiai tinka norint atstatyti drėgmės lygį odoje vos per 15 minučių, sustangrinti ar paskaistinti. Didelį susižavėjimą sukėlė plaukų kaukė, kuri nerealiai atstatė po saulės nualintus plaukus. Negalėjau patikėti kokie jie tapo minkštučiai, spindintys bei lygūs. Patiko ir kaukių kvapai, tiesa gelines kaukes buvo užsidėti kiek sunkiau nei medvilnines, nes jos yra labai skalsios, tad pojūtis taip pat įdomus. Mano favoritės - plaukų kaukė bei drėkinanti kaukė su kokosais. Vasarą merginos labai mėgsta kaukes atšaldyti šaldytuve, tuomet jaučiamas didesnis stangrinamasis bei patempiamasis pojūtis, todėl nepamirškite keliaujant atostogauti įsimesti vieną kitą drėkinančią kaukę, kuri galės jus ne tik atvėsinti, bet ir pasirūpinti jūsų tinkamu odos drėgmės lygiu. 

Visus minėtus produktus rasite Eurokos parduotuvėse.

Komentarai