Maybelline Dream Matte BB, Dream Satin Liquid, Fit me Luminous + Smooth, Fit me Matte + Poreless, Dream Satin BB. Kuri geresnė?


Žinau, kaip laukėte šio įrašo apie Maybelline pudrytes ir pagaliau aš radau laiko jį parašyti. Su Maybelline kompanija draugaujame jau labai ilgai. Per tą laikotarpį buvo išbandyti begalė produktų, patirta įvairių patirčių, todėl šiandien jums noriu papasakoti apie kelis makiažo pagrindus, kuriuos dažniausiai prašydavote apžvelgti bei klausdavote patarimo renkantis vieną ar kitą variantą. Taigi, aptarsime kiekvieną iš jų, paminėsime svarbiausius aspektus bei pasistengsime įvertinti kiekvieno produkto savybes. 


Kad būtų paprasčiau jums suvokti kokie produktai man patinka bei ko aš noriu iš jų trumpai pasakosiu apie savo odą bei lūkesčius. Pirmiausia, mano oda yra mišri, t zona mėgsta pablizgėti, tačiau vietomis gali būti pasausėjimų. Mano odos būklė yra ganėtinai gera,linkusi į dehidratavimą (nuolat reikia drėkinti),  lygi, kartais išlenda vienas kita spuogelis, tačiau būkle esu patenkinta. Paakiai patamsėję, visuomet renkuosi maskuoklį, todėl nesvarbu kokį maskavimo stiprumą turi pudra, maskuoklį naudoju vis vien. Iš esmės, pudras renkuosi vidutinio arba maksimalaus maskavimo, dienai BB kremą, kurie taip pat paslepia netobulumus. Man patinka produktai, kurie akivaizdžiai pagerina odos išvaizdą bei neatrodo blankiai. Nemėgstu tų tuštučių, kurie sukuria no makeup įvaizdį, šie produktai tiesiog ne man. Mėgstu labiau kremines tekstūras, kurios nėra perdėtai skystos, tačiau ne tokias, kurias užsitepus ant veido jaučiasi tarsi storas bei sunkus sluoksnis makiažo pagrindo. Didelį dėmesį skiriu atspalvių gausai bei tonų įvairovei, bei tam kaip mano oda jaučiasi po pudros nuėmimo. Mano veido oda yra vidutinio tamsumo su gelsvu pustoniu. Manau, kad paminėjau svarbiausius aspektus, tad galime keliauti prie produktų. 




Skystas makiažo pagrindas Maybelline Fit me Luminous + Smooth Normal to Dry skin. Labiausiai norėjau išbandyti būtent šį makiažo pagrindą, kadangi užsienyje jis yra labai populiarus ir liaupsinamas. Peržiūrėjau nemažai youtube video su makiažo tutorialais ir efektas man labai patiko.  Iš visų išbandytų Maybelline makiažo pagrindų man labiausiai patiko būtent šis variantas. Pirmiausia, labai gera priemonės konsistencija, spalva bei pats padengimas. Su šia pudryte išgausite vidutinį maskavimą, kurio man tikrai pakako , oda nebus per daug apkrauta, tačiau atrodys gražiai. Makiažo pagrindas tiks normaliai bei sausau odai, todėl neparyškins išsausėjimų, tačiau riebiaodėms ji netiks, nes oda greitai pradės blizgėti. 


Maybelline dream satin liquid SPF 13. Kiek pamenu, Dream Satin pudryčių buvo labai daug variantų. Keitėsi jų išvaizda ir dabar turime štai tokį variantą. Jau vien tik iš makiažo pagrindo pavadinimo galime suprasti, kad galutiniame variante efektas bus satininis. Satininė pudra glotnina veido odą, todėl ji atrodo lygesnė plius dabartinis variantas neblogai ir drėkina. Šis variantas bus tinkamas sausai bei normaliai odai, turi vidutinį maskavimą, neapsunkina odos, yra lengvas bei malonus odai. Riebiaodėms taip pat netiks.

Maybelline Dream Matte BB bei Dream Satin BB kremai. Matte BB odos išvaizdą tobulinantis kremas ir matizuojanti makiažo bazė su salicilio rūgštimi ir SPF 15 drėkina bei neblogai maskuoja , suteikia tolygų atspalvį. Satin BB odos išvaizdą tobulinantis kremas ir drėkinamasis serumas su SPF 30 suteikia natūralaus švytėjimo, paslepia odos trūkumus bei drėkina. Abu BB kremus rekomenduoju naudoti kas dienai pagal odos tipą, tačiau pagrindinis skirtumas tarp jų yra tas, kad Satin BB turi daugiau švytėjimo nei Matte BB, kas yra logiška, suteikiant matinį efektą (nors iš tiesų efektas nėra visiškai matinis per viduriuką) , taip pat Satin variantas labiau tinkamas sausiaodėms, o Matte riebiaodėms, tačiau jei turite daug odos  pasausėjimų nemanau, kad tai tinkamas variantas. Kalbant apie priemonių konsistencijas Matte labiau tirštesnė nei Satin, be to , bent jau man, Matte išsilaiko ilgiau. 

Fit me Matte + Poreless normal to dry skin. Pradėkime nuo to, kad atidariusi produktą nustebau dėl priemonės skystumo. Iš tikrųjų ,tikėjausi kiek kitokios konsistencijos. Konsistencija skystoka, maskavimas vidutinis. Naudojant šį makiažo pagrindą iš pradžių rekomenduoju paslėpti visus odos trūkumus su maskuokliu (paakius, ties nosimi paraudonavusius kapiliarus ir tt...) ir tik tuomet dengti pudrytę. Nors pagrindą galima sluoksniuoti ir tokiu būdu išgauti itin gerą maskavimą, siūlau rinktis maskuoklį ir taip neapsunkinti riebios odos.  Kaip visuomet, naudoju Beauty Blenderį, produktas dengiasi maloniai ir lengvai, nepalieka jokių dėmių ar perdėto makiažo pagrindo efekto. Pagrindas labai gražiai prisitaiko prie veido tono, tačiau makiažo pagrindo atspalvį būtina pasirinkti tinkamą, nes šis variantas mėgsta oksiduotis, tai reiškia, kad priemonė keičia spalvą. Labai nemėgstu tokių pudrų, kurių atspalvius sunku sužiūrėti, todėl negaliu pasakyti, kad eksperimentuočiau su čia pudra. Taip pat šis variantas nėra geras draugas sausiaodėms ar mišrios odos savininkėms, nes išryškins visus sausumus, o riebiaodėms nepasakyčiau, kad tai tobulas variantas. Yra geresnių. :) 

Tokie mano įspūdžiai, dar kartą pasižvalgome po atspalvius bei renkamės sau tinkamą variantą. :) 



Komentarai