COLOR&SOIN Ilgalaikiai plaukų dažai spalva 4B Brownie Chesnut bei Plaukų šampūnas


Pastebėjau tokį dalyką, kad mano bloge nėra apžvalgų apie plaukų dažus. Tą pastebėjote ir jūs, kadangi karts nuo karto, vis sulaukdavau klausimų su prašymais patarti iš ties gerą variantą, kuris kuo mažiau kenktų plaukams. Tokių variantų mano kelyje vis nepasitaikydavo mat pati dažydavau plaukus dažais su amoniaku, tačiau visai neseniai su drauge kalbėjomės apie alternatyvas ir ji man papasakojo apie jai gerai pažįstamus dažus COLOR&SOIN. Aš apie juos absoliučiai nebuvau nieko girdėjusi, tačiau , pastūmėta draugės, juos išbandžiau. Jei įdomu kuo šie dažai ypatingi, kviečiu paskaityti.:)



COLOR & SOIN plaukų dažai - tai pažangių technologijų ir natūralumo sąjunga tobulai Jūsų plaukų sveikatai: stiprumui, grožiui ir švytėjimui! COLOR & SOIN plaukų dažai ypatingai tinka moterims ir vyrams kurių plaukai pažeisti ir silpni, galvos oda nesveika ar sudirgusi. Dėl tausojančios sudėties galima naudoti besilaukiančioms ar maitinančioms mažylius moterims, didelė koncentracija grynų mikro-pigmentų (99%), kurie patenka į plauką jo nežalodami, 100% padengia žilus plaukus jau pirmojo dažymo metu ,atsparūs UV ir chloro poveikiui.

Specialus aliejų - baltymų kompleksas  apsaugo plauko išorę ir natūralius jo riebalus. Šis kompleksas suteikia didžiausią apsaugą Jūsų plaukams, juos gausiai maitina, neleidžia išsausėti, pleiskanoti. Subalansuota jautriai ir lengvai pažeidžiamai galvos odai. HIPOALERGINIAI COLOR & SOIN plaukų dažai vieni saugiausių savo sudėtimi dažų pasaulyje. Tai ne tik plaukų dažymo ir priežiūros priemonė, tai pagalba moterims ir vyrams, kurių galvos odai reikia ypatingo dėmesio. Didelė dalis Color&Soin plaukų dažuose ir priemonėse esančių medžiagų yra natūralios ar ekologiškos, todėl maksimaliai yra sumažinama dirginimo ir alergijos rizika (net iki 93%).

0%  AMONIAKO, SILIKONO, PARABENŲ, REZORCINOLIO, SLS ir SLES, PARAFINO, MINERALINIŲ ALIEJŲ, SUNKIŲJŲ METALŲ, FORMALDEHIDO DARINIŲ.



Man , kaip mamai, nusidažyti plaukus namuose būdavo gan didelė problema. Visuomet reikėdavo derinti, kad vaikas nebūtų namuose, manau tikrai suprantate koks baisus būna kvapas dažantis su amoniako turinčiais dažais. Nei viena mama nenori, kad vaikas kvėpuotų tokiais negerais dalykais, todėl dažai be amoniako yra tikras išsigelbėjimas. Jai dažytis gali net besilaukiančios ar maitinančios mamos, tai rodo produkto saugumą bei patikimumą. Savo plaukučius jau senokai nedažiau, jie buvo praradę sodrumą bei spindesį. Nors nuotraukose jie atrodo gan tamsiai dėl skirtingo apšvietimo bei filtrų, realybėje jie yra rudos, šokoladinės spalvos. Pasirinkus Color and Soin dažus, norėjau juos šiek tiek patamsinti bei suteiksi sodrumo. Mano pasirinkimu tapo spalvytė brownie Chesnut. Su spalva pataikiau idealiai. :) Ruošiant masę įsitikinau, kad dažai nesmirda, nėra jokio aitraus, nosį rėžiančio kvapo. Po dažų aplikacijos nejutau jokio perštėjimo ar nemalonaus pojūčio. Kadangi neturiu žilų plaukų, dažus laikiau maždaug dvidešimt minučių, po ko juos išploviau Color and Soin plaukų šampūnu. Didžiausias skirtumas tas, kad jau po dažymo plaukai neatrodo per daug tamsūs, o oda ant kaktos neišterliota ir viskas puikiai nusiplauna. Panaudojus rinkinyje esantį kondicionierių, plaukai tapo tarsi nauji. :) Labai švelnūs, paklusnūs bei žvilgantys. Vienintelis dalykas, kuris gali kiek atbaidyti tai kaina. Šiuo metu Sveikatos Pasaulyje jiems taikoma nuolaida (kainuoja 12.39 eur) esu mačiusi , kad kitose parduotuvėse kaina siekia net 19 eur , tad čia daug pigiau. Aš rekomenduočiau dažus pirkti nuolaidų metu, tada sutaupysite ir nepermokėsite, nes dažai superiniai, o atspalvių be galo daug. :) 





Komentarai