Douglas Advento kalendorius 2019 apžvalga



Na ką, atdundėjo, atkeliavo lapkričio mėnuo (už dviejų dienų), o su juo ir pirmojo Advento kalendoriaus apžvalga. Sakot per anksti? Geriau anksčiau nei pavėluotai, juolab geriausius Advento kalendorius labai greitai išgraibsto. Douglas advento kalendoriai nuolat būna ant bangos. Jie labai gražūs, atrodo iš ties įspūdingai, o lyginant kainos atžvilgiu yra prieinami kone kiekvienam. Tad jei norite sužinoti bei pamatyti kas slepiasi 2019 metų kalendoriaus viduje, kviečiu paskaityti apžvalgą, o jei norite pasilikti visas staigmenas paslaptyje, tiesiog praleiskite šią apžvalgą.




Su pasakišku Advento kalendoriumi iš DOUGLAS kiekviena diena tiems, kas dievina grožį ir laukia Šv. Kalėdų, tampa tikra švente! Už 24-urių durelių slepiasi stebuklingos staigmenos ir laukia, kol Jūs jas atrasite.

Pradžiuginkite save ar savo artimuosius šiuo užburiančiu Advento kalendoriumi, kupinu staigmenų, kurias tiesiog būtina turėti! Kasdien atverdami kalendorių, surinksite visą vonios, aksesuarų, dekoratyvinės kosmetikos bei veido odos priežiūros priemonių rinkinį, kuris padės Jums laukti Kalėdų nakties.
  


Rinkinį sudaro:
DOUGLAS HOME SPA Seathalasso rankų kremas, 30ml.;
DOUGLAS ACCESSOIRES kelioninis kremo indelis;
DOUGLAS MAKE UP Ultimate Longwear lūpų pieštukas, Nr.9;
DOUGLAS HOME SPA vonios druska, 24g.;
DOUGLAS MAKE UP nagų lakas, 10ml.; Galimi atspalviai: Nr. 13 Destinee / Nr. 67 Bergamo
DOUGLAS ACCESSOIRES lakštinė veido kaukė, 1vnt.;
DOUGLAS ACCESSOIRES  nagų poliruoklis 4 pusių;
DOUGLAS MAKE UP 2in1 nagų lakas, 10ml.;
DOUGLAS ESSENTIAL Essential valomasis veido pienelis, 50ml.;
DOUGLAS ACCESSOIRES Blue makiažo kempinėlė;
DOUGLAS ACCESSOIRES Invisible plaukų gumytė, 1vnt.;
DOUGLAS ESSENTIAL Essential dušo kremas, 50ml.;
DOUGLAS ACCESSOIRES Blue kvepalų buteliukas, 10 ml.;
DOUGLAS HOME SPA Hawaii rankų kremas, 30ml.;
DOUGLAS ESSENTIAL Essential raminamoji veido kaukė, 12ml.;
DOUGLAS ESSENTIAL Essential kūno losjonas, 50ml.;
DOUGLAS ACCESSOIRES kelioninis buteliukas, 1vnt.;
DOUGLAS FOCUS Perfect F spalvą suteikianti veido ampulė, 1vnt.;
DOUGLAS FOCUS Nutri F maitinamoji veido ampulė, 1vnt.;
DOUGLAS FOCUS Clear F valomoji veido ampulė, 1vnt.;
DOUGLAS ACCESSOIRES Angled šešėlių šepetėlis,  Nr. 43;
DOUGLAS ESSENTIAL Essential maitinamoji veido kaukė, 12ml.;
DOUGLAS NATURALS Naturals Care lūpų balzamas, 12ml.;
DOUGLAS ACCESSOIRES Ultra Volume dirbtinės blakstienos.





Šių metų Douglas advento kalendorius man patiko žymiai labiau nei praeitų metų. Jei įdomu, galite pažiūrėti jo turinį mano apžvalgoje - http://grozioblogasbeautyblog.blogspot.com/2018/11/kalendorius . Nors ir šiame kalendoriuje yra nemažai kelioninio dydžio buteliukų, jie yra kokybiški ir tikrai praversiantys keliaujant. Man labai patiko kvepalų buteliukas, kurį jau pripildžiau kvepalais.:) Nudžiugino ir veido ampulių gausa, veido kaukės bei viena lakštinė veido kaukė. Produktų spalvinė gama jau labiau suderinta, vientisesnė, matosi, kad norima išlaikyti estetinį vaizdą. Daug priemonių iš Douglas home spa, essential, pagalvota ir apie lūpų balzamą, kuris žiemai būtinas, raudoną nagų laką, lūpų pieštuką bei blakstienas, kurios tobulai tiksi šventiniam makiažui. Pats kalendorius šiais metais atrodo dar gražiau bei įspūdingiau, tikrai taps didele kambario puošmena šventiniu laikotarpiu. Šis variantas daug geresnis nei praeitų metų variantas, man patiko. :)

Komentarai