Eucerin Hyaluron Filler Vitamino C Serumas | Naktinis šveitiklis ir serumas | Dieninis kremas


Priemonės su vitaminu C šiuo metu yra itin populiarios. Taip yra todėl, kad daugelis moterų dėl itin įtempto gyvenimo tempo skundžiasi papilkėjusia , pavargusia oda. Saulė, tarša, rūkymas ir nesveikas gyvenimo būdas skatina laisvųjų radikalų susidarymą, kurie sukelia odos oksidacinį stresą, skatina ankstyvą odos senėjimą. Kaip žinote, odą puikiai reanimuoja vitaminas C. Aplamai vitaminas C daro didelius stebuklus su oda, ne tik suteikia jai švytėjimo, bet ir sulygina odos toną, padeda sumažinti smulkias raukšles. Vitaminas C – galingas antioksidantas, neutralizuojantis laisvuosius radikalus ir stiprinantis odos ginybinę sistemą. Jis taip pat labai svarbus kolageno gamybai odos ląstelėse, padeda palaikyti odos struktūrą ir sulėtinti senėjimo procesus.  Šiandien jums papasakosiu apie puikias priemones iš Eucerin, kurios vos po septynių dienų atkurs jūsų odą bei prikels naujam gyvenimui.



Eucerin Hyaluron-Filler vitamino C serumo sudėtyje yra 10% gryno ir šviežiai suaktyvinto vitamino C, kuris buvo specialiai sukurtas kovai su laisvaisiais radikalais ir pirmaisiais senėjimo požymiais: jis stangrina odą, užpildo raukšles, oda atrodo lygesnė, gaivesnė ir labiau švytinti. Inovatyvi serumo pakuotė užtikrina, kad vitaminas C yra šviežiai suaktyvinamas (tai itin svarbu norint užtikrinti produkto efektyvumą) prieš pirmąjį naudojimą. Tiesiog švelniai paspauskite dozatorių, pakratykite ir sumaišykite vitamino C miltelius su mažos molekulinės masės hialurono rūgšties ir likochalkono A serumu. Priemonė efektyviausia 21 dieną, todėl labai svarbu per tą laiką sunaudoti serumą jei norite tikėtis geriausio efekto. 



Serumas kvepia citrusais, malonus tepti, nepalieka lipšnumo ir nėra per daug riebus. Jo konsistencija ideali, nėra aliejinė ar sausinanti, primena skystesnės konsistencijos pienelį, būtent dėl to šį serumą man patiko naudoti daug labiau nei kitų gamintojų ampules, kuriose produktai būna per daug aliejiniai. Pakuotėje yra trys vienetai atskirai supakuotų serumo indelių po 8 ml. Galėjote pagalvoti, kodėl gamintojas nesupylė visko į vienos talpos indelį. Labai svarbu, kad suvoktumėte jog norint, kad produktas būtų efektyvus, vitaminas C turi būti šviežias, būtent todėl gamintojas pasistengė bei sukūrė idealią pakuotę, kuri geba suaktyvinti vitaminą C tik tuomet, kuomet jūs pradedate jį naudoti. Labai patogu bei inovatyvu. Dėka to, kad esu blogerė, esu išbandžiusi labai daug priemonių su vitaminu C, šis serumas man paliko didžiulį įspūdį, tikrai rekomenduoju pabandyti ir jums.



Dar viena įspūdingai atrodanti priemonė - Naktinis šveitiklis ir serumas. Hialurono injekcijos ir odos šveitimai naudojant AHA rūgštis gerai žinomi dėl savo efektyvumo siekiant skaisčios, švytinčios ir jaunesnės odos. Eucerin įkvėptas šių procedūrų sukūrė naująjį produktą kasdieniam naudojimui:  Eucerin® Hyaluron-Filler naktinis šveitiklį ir serumą. AHA kompleksas – lygesnei ir spindinčiai odai, hialuronas – raukšlių užpildymui. 

Eucerin® Hyaluron-Filler naktinis šveitiklis ir serumas sudarytas iš dviejų efektyvių formulių, kurios sujungiamos tik prieš tepant ant odos. Baltoji pusė – formulė su efektyviu AHA kompleksu, kuris susideda iš glikolio rūgšties, pieno rūgšties, gliukonolaktono, kuris palaipsniui susigeria ir yra draugiškas odai. Kitas aktyvusis ingredientas glicino saponinas, kuris palaiko hialurono rūgšties gamybą. Sidabrinė pusė –  gaivinantis gelinis serumas, kurio sudėtyje yra dviejų tipų hialurono rūgšties, veikiančios skirtinguose odos sluoksniuose. 


Turbūt keista matyti, kad vienoje priemonėje gali būti ir šveitiklis, ir serumas. Šveitimo funkciją serumas atlieka dėka AHA rūgšties, kurie šviesina odą, lygina jos toną. Jei turite daug pigmentinių dėmių, šis serumas gali padėti jas pašviesinti. Šį serumą naudojame vakare prieš miegą, kad ryte pabustume su atsinaujinusia oda. Šį produktą ypatingai rekomenduoju tuomet jei norite pagerinti odos tekstūrą, kovoti su senėjimo požymiais, tame tarpe ir raukšlėmis ar tiesiog suteikti odai papildomos drėgmės bei putlumo.


Turbūt žinote, kad naudodamos priemones su vitaminu C bei AHA rūgštimis, turite saugotis nuo saulės spindulių kiekvieną dieną ir bent jau savaitę po, kai nustojate naudoti minėtus produktus. Tai padaryti mums padės Hyaluron Filler dieninis kremas su SPF 30, kuris nuostabiai drėkina odą, nėra per daug riebus, todėl puikiai tinkamas dienos metui, tačiau pakankamai stiprus, kad apsaugotų jūsų odą. Šis kremas man labai patiko, nes po jo oda tampa dar švelnesnė bei lygesnė, todėl net ir nustojus naudoti priemones su vitaminu C, aš naudoju jį kiekvieną  dieną. 

Apibendrinus, galiu pasakyti tik tiek, kad naudojant šias priemones kartu matomas ženklus odos pagerėjimas. Nežinau, kaip būtų, jei naudočiau tik serumą su vitaminu C ar tik naktinį serumą, mat kompleksiškas naudojimas produktų yra žymiai veiklesnis. Visi produktai puikūs, manyčiau, Hyaluron Filler linija, vieną geriausių kada nors išleistų linijų iš Eucerin.

Komentarai