Dovanos vyrams iš Amway



Mažai kas žino, kad Amway prekiauja ir vyriška kosmetika. Savo ruožtu, šią informaciją tikrai žinojau, tačiau niekada nebuvo progos užsisakyti, todėl atėjus šventėms, padariau pirmą vyriškos kosmetikos užsakymą. Jei įdomu kokias priemones galima rasti pas šį gerai žinomą prekės ženklą, kviečiu skaityti toliau.



Iš veido odos priežiūros priemonių užsakiau du produktus:

HYMM putojantis skutimosi gelis buvo sukurtas siekiant,kad skutimasis būtų malonus nuo pradžios iki pabaigos. Gelio formulė, kuri virsta gausiomis putomis, yra skirta skustuvo slydimo ir odos būklės pagerinimui. Putojanti skutimosi gelio formulė, papildyta saldymedžio šaknų ekstraktu, padeda nuraminti odą. Formulė su paviršiaus aktyviosiomis medžiagomis suminkština barzdos plaukelius, todėl skutimasis tampa lengvas. 

Raminantis ir neriebus, gaivaus unikalaus kvapo: balzamas po skutimosi rytinį skutimąsi paverčiamaloniu ritualu. Speciali formulė, papildyta tikrųjų alavijų ekstraktu, vitaminu E ir alantoinu nuramina ir drėkina odą. Formulė, sukurta be sunkių ar riebių ingredientų, greitai įsigeria ir nepalieka riebumo pojūčio.

HYMM linija labai kokybiška. Vyrui labai patiko visi produktai, nedirgina, drėkina ir nuramina odą. Labai malonios tekstūros bei kvapai. Vyras nesitikėjo, kad produktai gali būti taip gerai ištobulinti. Atskleisiu paslaptį, kad jis anksčiau naudojo tik L'occitane skutimosi muilą, tačiau Foaming Shave Gel jį absoliučiai nurungė, tad išvadas darykite patys. :) 


Taip pat radau ir labai vertus dėmesio kvapus:

Aqua Eau De Toilette HYMM yra šiuolaikiška kompozicija, įkvėpta vandenyno, gamtos paprastumo ir tikrojo vyriškumo. Kvapas atsiveria su jūros vandens purslaisbei energijos suteikiančio greipfruto ir citrinos aromatais. Širdis atskleidžia natūralią, autentišką jūros gaivą su jūros druskos, levandų ir žibučių lapelių aromatų deriniu. Patchouli, Lorenox™* ir Cedarwood aromatų natos praturtina šį kūrinį vyrišku jausmingumu. Pažadinkite savo instinktus, pajuskite laisvę ir ilgai išliekančią gaivą.

OPPORTUNE Premium tai išskirtinis tualetinis vanduo, sukurtas šiuolaikiniam vyrui. Ilgai išliekantis ant odos ir supilstytas į modernų klasikinio dizaino flakoną, “OPPORTUNE Premium” patrauks rafinuotesnį vyrą. Sičuano pipiro ir mandarinų karštis buvo sušvelnintas mūsų kvepalų gamintojų, pasitelkiant jazminų ir „JUNGLE ESSENCETM*“ aromatą tam, kad galėtų sulyginti intensyvų kedro ir baltosios medienos aromatus, kurie suteikia kvepalams vėsumo ir suglumina pojūčius. Karščio ir šalčio dvilypumas, aukštos klasės ramybė, atsidavusi kultūrai ir rafinuotumui. Tokie vyriški, tokie įvairiapusiai, tokios aukštos klasės „fougère“ kvepalai. Labai koncentruoti: ilgai ant Jūsų odos išliekančiam pojūčiui.

OPPORTUNE SPORT Dinamiškas, suteikiantis energijos aromatas vyrams, kurio sudėtyje yra citrusinių vaisių kvapų, praturtintų juodaisiais pipirais ir gudobele. Aromatas intensyvėja dėl vibruojančio gintaro ir vyriškumą paryškinančios kedro medienos kvapo. Stilius: aktyvus, šviežias. Stiprus šviežių citrusinių vaisių aromatas sudirgina pojūčius ir susimaišo su gaiviu aštraus juodojo pipiro ir gudobelės mišiniu, suteikdamas energijos pliūpsnį. Vėliau rozmarino aromatas nukelia Jus į bazines gintaro ir kedro medienos natas, kurios sukuria modernaus vyriškumo aromatą. Tai energijos ir gaivumo kompozicija, kuri suteiks Jums žvalumo pojūtį. 

Mano vyrui labiausiai patiko HYMM variantas, tačiau tai labiau skonio reikalas. Visi aromatai laikosi puikiai, man patiko visi, nes yra labai skirtingi ir tuo pačiu tinkantys įvairioms progoms. 




Komentarai