Artistry Intensive Skincare Veido odos priežiūros priemonės


Sveikos, merginos. Kad ir kas ką bekalbėtų, Artistry kosmetika aš esu be galo patenkinta. Taip, yra kelios linijos, kurios man nepasiteisino ir kurias aš nerekomenduočiau, tačiau visos linijos, kurios yra orientuotos į anti aging, Youth Xtend , Intensive yra nerealios. Jos kainuoja nemažai, tačiau ir daro iš ties daug. Šiandien pristatau jums super trijulę, kuri mane wow kaip nustebino.



Aukštos klasės grožio klinikų procedūrų rezultatai pasaulyje paskatino sukurti ARTISTRY Intensive liniją, kuri tapo alternatyva dermatologiniams kabinetams, kadangi šios linijos gaminiai skirti naudoti namuose. Specialios procedūros, skirtos šalinti konkrečius odos senėjimo požymius, panaudoja fermentų ir natūralių ekstraktų mišinį, kuris padeda išlyginti ir regeneruoti odą bei išgauti pastebimų rezultatų. Intensive linijos produktų idėjai įkvėpimą davė procedūros, atliekamos prabangiuose dermatologiniuose kabinetuose. Šie produktai yra absoliuti procedūrų atliekamų tokiuose kabinetuose alternatyva. Patogūs naudoti namų sąlygomis gydomieji produktai išsprendžia konkrečias brandžios odos problemas. Unikalus Intensyvus regeneruojamasis šveitiklis turi odos pH, todėl pagyvina  ją ir regeneruoja vos per 8 minutes. Fermentų ir natūralių augalinių ekstraktų mišinys nušveičia viršutinį odos sluoksnį, išsaugodamas natūralų drėgmės barjerą. Ilgalaikis poveikis padeda odai atgauti stangrumą ir spinduliuojančią išvaizdą, išlygina spalvą bei skaidrina, taip pat mažina raukšlių matomumą. Viskas atrodo iš ties puikiai, todėl trumpai aptarsiu kiekvieną produktą atskirai.


Intensyvaus poveikio regeneruojamasis šveitiklis iš ARTISTRY Intensive serijos švelniai lygina ir regeneruoja epidermio sluoksnį. Jau po vieno panaudojimo oda tampa lygesnė ir minkštesnė, įgauna spindesio. Po šešių produkto naudojimo savaičių sumažėja smulkių raukšlelių ir paraudimų. Produkto sudėtyje yra natūralaus grybų enzimo ir šalavijo aliejaus iš NUTRILITE™, kurie atgaivina odą. Šią priemonę naudoju du kartus per savaitę, per dažnas odos šveitimas taip  pat nėra gerai, todėl reiktų nepersistengti, nes priemonė ganėtinai stipriai veikia. Šį produktą reikia užsitepti ant veido, palaikyti bei nuvalyti. Priemonė neturi jokių šveičiamų dalelių, ji veikia dėka enzimų.


ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE pažangus odos serumas yra intensyvus “Išmanus porų naikintojas”, kuris iš karto odai suteikia švelnumo, lygesnę tekstūrą ir palaipsniui vis labiau ištobulintą išvaizdą bei pojūtį. ARTISTRY odos priežiūra pristato pažangiausią kasdienę odos tekstūrą atkuriančią priemonę, kuri labai išlygina odą, suteikia jai nepriekaištingą aksominę išvaizdą ir pojūtį, kas beveik prilygsta gydymui profesionaliu frakciniu lazeriu. Patentuotos nerūgštinės eksfoliacinės sudedamosios dalys švelniai išlygina odos tekstūrą ir iš karto šiurkščią suglebusią odą paverčia lygia neblizgančia tobula oda. Intensyvūs koncentruoti botaniniai ekstraktai giliai įsiskverbia į visus odos sluoksnius, sustiprindami natūralią jos apsaugą bei žymiai sumažindami poras. Iš visų priemonių šis serumas man padarė didžiausią įspūdį, kadangi nepastebėti pokyčių neįmanoma, jie akivaizdūs. O kokia šio serumo tekstūra...Neįmanoma nupasakoti. Atrodo tepuosi neįtikėtinai malonų produktą, kuris akimirksniu sulygina odos paviršių. Labai rekomenduoju pabandyti.



Pažangus gydymas su vitaminu C+HA sumažina mimikos raukšles ir padeda jų išvengti ateityje. Ši intensyvi gydomoji priemonė, naujai sumaišytas grynas išskirtinio veikimo Vita-C kompleksas ir pažangus itin koncentruotas gydymas su dvigubo veikimo hialurono rūgštimi sumažina mimikos raukšlių atsiradimą ir apsaugo nuo jų atsiradimo ateityje. Negaliu patikėti, kad toks mažas buteliukas gali tiek daug gero duoti odai. Aš labai mėgstu priemones su vitaminu C , kadangi jis nuostabiai veikia odą ne tik apsaugodamas ją nuo aplinkinių veiksnių, suteikdamas galingą antioksidacinę dozę , bet ir mažindamas raukšles, kovojantis su odos pilkumu. 100 proc. gryno vitamino C milteliai yra laikomi ypatingame aktyvuojančiame dangtelyje, todėl jie išlieka šviežūs ir stabilūs, taip užtikrinant maksimalų efektyvumą.

Tad jei jus kankina mimikos raukšlės, poros, odos paviršius nelygus, negalite susitvarkyti su odos sebumo išsiskyrimu, odos pilkumu, plonumu, labai patariu pabandyti šią liniją. :) Kaip matote, aš naudoju visą liniją, todėl rezultatų laukti neteko, jie yra matomi kiekvieną kartą panaudojus produktus, o svarbiausia , kad efektas išliekamasis, o ne vienkartinis. Puikūs produktai, tiesiog puikūs.:)


Komentarai