ORIGINS Drink Up veido kaukės


Kalbant atvirai, mano mėgstamiausios veido kaukės yra lakštinės. Taip yra todėl, kadangi panaudojus lakštines kaukes nereikia plauti veido, jis būna maksimaliai pridrėkintas bei žvalus. Kai kalba pakrypsta apie kremines veido kaukes, kurias reikia užsitepti bei paskui nuvalyti, tampu labai pretenzinga. Visgi, Origins veido kaukės kažką savyje turi kitokio. Ar tos tekstūros iš ties įtikina, ar kvapai bei poveikis, tačiau galiu pasakyti viena, kaukės labai labai neblogos, ypatingai su avokadu.


Trumpai apie kiekvieną kaukę:


Drink Up 10 Minute Hydrating Mask With Apricot & Swiss Glacier Water Drėkinamoji veido kaukė sausai, mišriai odai. 10 minučių naudojimo drėkinamoji kaulė su abrikosais ir Šveicarijos ledynų vandeniu. Ši drėkinamoji kaukė vos per 10 minučių padidina odos drėgmės lygį, jį palaiko, ramina ir puoselėja odą, užtikrindama 24 valandas trunkantį poveikį. Naujos formulės kaukė veidui Drink Up™, papildyta ledynų vandeniu, hialurono rūgštimi ir abrikosais, akimirksniu drėkina odą ir atkuria drėgmės pusiausvyrą itin išsausėjusiose odos zonose. Ši priemonė neleidžia odai prarasti drėgmės ir suteikia jai švelnumo, glotnumo, taigi oda įgauna sveiką, gyvybingą išvaizdą. Tai kasdienei veido odos priežiūrai skirta priemonė, kuri veikia tarsi supermaistas jūsų odai – jos poveikį pajusite jau po 10 minučių.



Drink Up Intensive Over Night Mask With Avocado & Glacier Water Drėkinamoji naktinė veido kaukė visų tipų odai. Tai naktinė drėkinamoji veido kaukė su avokadu ir Šveicarijos ledynų vandeniu. Intensyviai drėkinanti naktinė kaukė veidui akimirksniu drėkina odą, daro ją švelnią, suteikia glotnumo ir palaiko odos drėgmę 72 valandas. Drink Up™ Intensive kaukė su ledynų vandeniu, hialurono rūgštimi ir avokadų sviestu veiksmingai drėkina išsausėjusią odą ir užtikrina nuolatinį 72 valandų drėkinimą. Be to, ši kauke pasižymi ilgalaikiu maitinamuoju poveikiu. Tai kasdienei veido odos priežiūrai skirta priemonė, kuri veiks tarsi supermaistas jūsų odai kol jūs miegosite.



Glow-Co-Nuts Hydrating Coconut Moisture Mask Drėkinamoji veido kaukė sausai, normaliai odai. Atgaivinkite savo vakarinį veido priežiūros ritualą ir numalšinkite odos troškulį su naująja ORIGINS drėkinančia kauke Glow-Co-Nuts Hydrating Coconut Moisture Mask. Kaukės pakuotę įkvėpė supermaistas, o jos viduje slypi puri it plakta grietinėlė, drėkinanti kokosų kremo kaukė, kuri intensyviai drėkina sausą odą ir pastebimai pripildo jos drėgmės atsargas, atkurdama natūralų odos spindesį ir sveiką išvaizdą. Kaukės sudėtyje esantys kokosų aliejus ir keturi iš kokosų gaunami emolientai, akimirksniu sudrėkina, pamaitina ir glotnina odą, o eterinių citrinų, apelsinų, liepų ir vanilės aliejų mišinys užliūliuoja savo aromatu bei padeda atsipalaiduoti.



Išbandžiusi visas tris kaukes iš karto įsimylėjau jų kvapus. Origins produkcija be galo kvapni, todėl toms, kurioms kvapai yra prioritetas, drąsiai rinkitės šį gamintoją. Nors kai kurias kaukes galima naudoti ir nakčiai, man šis būdas nėra labai patogus, kadangi norisi eiti miegoti su švariu  bei nelipniu veidu, todėl aš renkuosi visiems įprastą naudojimo būdą - užtepam, palaikom, nuplaunam (drėkinančias kaukes mėgstu palaikyti ilgiau). Nors visos kaukės yra drėkinančios ir traktuojamos , kaip supermaistas odai, man labiausiai patiko žalia kaukė su avokadu. Ji nerealia drėkina ir būtent po jos oda iš ties atrodo geriau. Nors kvapas man labiau patinka kokoso bei abrikosų kaukių, tačiau poveikis man yra žymiai svarbesnis nei tik aromatas. Kaukių tekstūros labai malonios, taip pat džiaugiuosi dėl kaukių įpakavimo, kadangi nereikia niekur kaišioti pirštų, pakuotė hermetiška ir patogi. Apibendrinant, visos kaukės ras savo vartotoją, tačiau mano pasirinkimas yra aiškus - kaukė su avokadu. :) 



Visus minėtus produktus rasite https://www.douglas.lt/

Komentarai