Golden Rose Nude Look kolekcijos apžvalga



Nežinau ar šioje žemėje yra nors vienas asmuo mylintis Nude labiau nei aš. Aš mėgstu pastovumą ir tas spalvų gamas, kurios žinau, kad tinka prie visko. Šį kartą esu apstulbusi nuo naujos Golden Rose kolekcijos, kuri atrodo fantastiškai. Gaivus, švytintis, bei natūralaus įvaizdžio efektas, kurį lengvai sukursite su NUDE LOOK kolekcijos priemonėmis! Dalinuosi su jums mano favoritais bei produktais, kuriuos reiktų rinktis atidžiau.



Nuo viršaus į apačią: 02 Pink Rose, 03 Peachy Nude, Nude Radiance, 02 Deep Nude.

NUDE LOOK CREAMY SHINE LIPSTICK | KREMINIAI LŪPŲ DAŽAI PIEŠTUKU.  Kreminiai lūpų dažai, praturtinti taukmedžio sviestu, vitaminu E ir drėkinančiais ingredientais Amino ceramid, drėkina ir maitina lūpas. Kreminės, minkštos konsistencijos dėka jis lengvai pasiskirsto, palikdamas visiškai nepermatomą, natūralų paviršių. Man labai patiko šie lūpų pieštukai. Jų kreminė tekstūra nuostabi, spalvos labai malonios. Tokio tipo lūpų dažai labai lengvi, gerai drėkinantys bei puikiai tinkami naudoti dienos metu. Galimi atspalviai keturi. 

NUDE LOOK CONTOURING FACE PEN | VEIDO KONTŪRAVIMO PIEŠTUKAS.  Veido kontūravimo pieštukas leidžia formuoti ir apibrėžti veido bruožus. Jis gali būti naudojamas bet kokio tipo veidui, kad sustiprintų ir pabrėžtų natūralias savybes. Šis kontūravimo pieštukas man pasirodė per silpnas, norint atlikti ryškesnį kontūravimą. Jis yra nepakankamai tamsus, todėl šiam reikalui, rinkčiausi kažką stipresnio. Nepaisant to, man jis labai gerai pasitarnavo kaip maskuoklis. 

NUDE LOOK HIGHLIGHTING GLOW PEN | PIEŠTUKAS VEIDO ŠVIESINIMUI.  Šviesinantį veido pieštuką paprasta ir lengva naudoti. Jame yra žvilgesį suteikiančių dalelių, kurių dėka pasirinktos veido dalys suteiks jums blizgesį ten, kur jo reikia. Puiki produkto formulė leidžia lengvai užtepti.  Šis produktas man puikai pasitarnavo vidiniuose akių kampuose, aplink antakių arką, skruostikauliuose ir viršutinėje lūpų linijoje. Labai gražiai iššviesina bei optiškai pakelia tą vietą, kurioje naudojate šį produktą.


Nuo viršaus į apačią: 02 Peachy Nude, 03 Rosy Nude.

NUDE LOOK VELVETY MATTE | AKSOMINIAI MATINIAI LŪPŲ DAŽAI. 
 Nedžiūstanti, lengva lūpų dažų formulė sukuria matinį, visą padengimą suteikiantį efektą. Lygios ir lengvai naudojamos kreminės konsistencijos sudėtyje yra simondsijų ir avokadų aliejai, kurių dėka lūpos tampa švelnios ir drėkinamos.
 Absoliutu mano favoritu tapo šie velvetiniai lūpų dažai. Jie nesausina, suteikia matinį efektą, o spalvos labai gražiai atrodo ant lūpų. Šie lūpų dažai yra trumpesnio išsilaikymo nei long lasting matte dažai, tačiau jei jums nėra aktualus išsilaikymas visą parą, tuomet drąsiai rinkitės šį variantą, juolab, kad su nuolaida jie kainuoja vos 3,85 eur.


NUDE LOOK FULL VOLUME DEFINITIVE MASCARA | INTENSYVIAI JUODAS BLAKSTIENŲ TUŠAS.  Naujas blakstienų tušas iš Golden Rose 'Nude Look' kolekcijos. Blakstienų tušo tekstūra ypač pigmentuota. Jis suteikia maksimalų tūrį blakstienoms, ilgina ir suteikia ryškumo padengiant keliais sluoksniais. Dėl savo formulės ir nepriekaištingo šepetėlio blakstienos tampa tobulai padažytos. Apie blakstienų tušą nieko blogo pasakyti negaliu, tačiau aš renkuosi kito tipo šepetėlį, dažniausiai silikoninį. Visgi, tai skonio reikalas, tušas gerai dažo , nelipina bei nebyra, blakstienos atrodo kiek pailgintos bei ryškesnės.


Veido kremo spalva 02 Medium Tint.

NUDE LOOK RADIANT TINTED MOISTURISER | DRĖKINAMASIS MASKUOJANTIS VEIDO KREMAS. 
 Spinduliuojamo atspalvio drėkinimo priemonė suteikia sveiką ir gaivų „no make-up look“ rezultatą. Pažangi, be riebių aliejų formulė, praturtinta drėkinamuoju kompleksu ir vitaminais. SPF 25 apsaugo jūsų odą nuo kenksmingų saulės spindulių.
Renkantis šį produktą, rekomenduočiau atkreipti dėmesį į atspalvius bei pačio produkto paskirtį. Tai nėra makiažo pagrindas ar pudra, tai atspalvį turintis kremas, kuris skirtas suteikti odai lygesnį toną bei ją drėkinti. Pati tekstūra nereali, nėra aliejinė, todėl itin gerai drėkina. Vienintelis trūkumas - mažas atspalvių pasirinkimas. Aš turiu antrą pagal tamsumą spalvą medium tint, kuri man yra ženkliai per oranžinė. Kiek matau, produktas turi per daug oranžinio pigmento, todėl baltaodėms nemanau, kad bus tinkamas atspalvis bent vienas iš trijų. Tad gamintojui reikėtų padirbėti ties atspalviais, net pats produktas labai man patiko, o jo drėkinančios savybės yra superinės.

 
02 Rosy Bronze

01 Ivory

Caramel Nude


Sheer baked Powder Nude Glow

Face Baked Blusher Peachy Nude

Kolekcijoje yra labai gražūs akių šešėliai, ypatingai Rosy Bronze. Taip pat spindinti degta pudra , kuri dėl savo satino formulės ir jame esančių perlamutrinių mikro pigmentų, išsklaidydamas šviesą, išlygina odą, suteikdamas švelnų švytėjimą ir natūralaus makiažo apdailos efektą.

Tikiuosi apžvalga jums patiko. Taip pat informuoju, kad visą balandžio mėnesį Golden Rose Nude Look kolekciją galite įsigyti su 30 % nuolaida. 

Komentarai