CLARINS TOTAL EYE LIFT Stangrinamasis paakių koncentratas


 Sveikos, mielosios. Jau senokai nerašiau jokios apžvalgos, nes kiekybėje ne visada slypi kokybė. Pastaruoju metu labai apribojau naujų testuojamų priemonių kiekius ir vis laukiau kažko labai verto jūsų dėmesio. Nesitikėjau, kad po tokios pertraukos, pirmas produktas apie kurį jums norėsiu papasakoti bus paakių koncentratas, tačiau jis iš tiesų nepakartojamas. Taigi šiandien aptarsime paakių odos priežiūrą bei Clarins paakių koncentrato privalumus.


Mimikos judesiai reiškiant įvairias emocijas palieka žymes mūsų veide. Ar žinojote, kad iš visų raumenų, akis kontroliuojantys raumenys yra aktyviausi? Jie atlieka apie 10 000 judesių per dieną. Paakių odoje yra mažiausiai riebalinių liaukų, todėl ji 3 ar 4 kartus plonesnė nei kitų kūno dalių, be to yra neatspari neigiamam aplinkos poveikiui, todėl ja privalome pasirūpinti patys. 


Labai universalus koncentratas, kuris yra skirtas bet kokio amžiaus moterims, mažinantis tamsius ratilus, paburkimus ir raukšles, suteikiantis odai stangrumo ir visapusiškai puoselėjantis odą aplink akis - Clarins Total Eye Lift


Minėtas produktas labai gerai stangrina paakių odą bei ją drėkina. Pastebėjau, kad jau po kelių dieną paakių oda atrodė žymiai geriau, akių kontūras akivaizdžiai stangresnis. Koncentratas lengvos kreminės konsistencijos, švelnaus, malonaus kvapo. Sudėtyje esantis Escinas, Gvaraninės paulinijos ekstraktas ir Kofeinas padeda kovoti su nuovargio požymiais. Escinas pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis, veikia priešuždegimiškai bei raminančiai. Albicijos ekstraktas mažina paburkimus ir tamsius ratilus, o Taukmedžių sviestas suteikia odai komforto pojūtį, kadangi jis yra geras minkštiklis, todėl kondicionuoja odą. Taukmedžio svieste esantys drėkikliai yra identiški tiems, kurie natūraliai gaminami odoje, todėl jis yra laikomas natūraliu drėkinimo faktoriumi, saugo odą nuo uždegimų, skatina jos atsinaujinimą. Labai rekomenduoju išbandyti šį koncentratą ypatingai jei jaučiate, kad paakių oda prarado stangrumą bei drėgmę.

Clarins Total Eye Lift koncentratą rasite Kristiana parduotuvėse bei online - https://www.kristiana.lt/clarins-total-eye-lift-stangrinamasis-paakiu-koncentratas-15-1426801


Komentarai