PHARMACERIS N Kapiriarinės odos priežiūra. Apžvalga

 


Jautri, raustanti oda su išsiplėtusiais kapiliarais reikalauja nemažai pastangų bei kantrybės. Tokio tipo oda yra ganėtinai problematiška vien dėl to, kad  kapiliarai yra jautrūs bei linkę plėstis, todėl nekreipti į tokios odos problemas dėmesio tiesiog negalima. Džiugu, kad yra gamintojų, kurie gali pasiūlyti gerą dermokosmetiką bei išeitį kovojant su su šios odos problemomis.




Pharmaceris N linijos produktai stiprina ir siaurina kraujagyslių sieneles, mažina odos paraudimą, išsiplėtusiu kraujagyslių matomumą, gerina kraujo ir limfos apykaitą. Pharmaceris mano akimis gali didžiuotis savo produkcija, ypatingai kremais. 





MAGNI-CAPILARIL - žalios spalvos kremas su chorofilu, glotnina odą, suvienodina veido odos toną, gerai drėkina bei lygina raukšles. Kremo sudėtis yra pagrįsta aktyviais ingredientais, kovojančiais su raukšlėmis (labai koncentruotais peptidais, vitaminu E ir B3) intensyviai stangrina ir lygina odą, chlorofilo ir vitamino B3 derinys gerai šviesina pigmentines dėmes, o taukmedžių sviesto ir alantoino veikimas mažina paraudimą ir apsaugo nuo dirginimo, mažina polinkį į eritemą ir naujų kapiliarų atsiradimą.




CAPINON K 1% - lengvos tekstūros kremas idealiai mažinantis sudirgimus, tobulai drėkinantis. Kremas paruošia odą estetinėms medicinos procedūroms, siekiant sumažinti odos paraudimą ir sudirginimą. Ženkliai pagreitina odos regeneraciją po operacijos, malšina sudirginimus, tempimo pojūtį ir eritemą, gerina odos elastingumą.


CAPI-HIALURON-C - riebesnės tekstūros kremas labiausiai tinkamas brandesnės odos priežiūrai. Aktyvus dermo-peptidas skatina kolageno skaidulų, su amžiumi biologiškai nykstančių, atsinaujinimo procesus ir apsaugo jų struktūrą nuo pažeidimų, slopina senėjimo procesus. Hialurono rūgštis padeda kremui koreguoti raukšlių kiekį, gylį, ir apimtį, gražina odai optimalų drėgmės lygį, tamprumą ir elastingumą. Aktyvios frakcijos Vitaminas C, kuris veiksmingai šviesina odą ir mažina paraudimus, efektyviai stiprina kapiliarų sieneles, mažina jų pralaidumą ir polinkį į trūkinėjimus. Avokadų aliejus ir InnoTetrapeptidas stiprina epidermio lipidų barjerą, mažina polinkį į dirginimą. Fotostabilūs UVA / UVB spindulių filtrai kuria aktyvų barjerą nuo fotosenėjimo. Kremas suteikia matomą poveikį, atjauninimo efektą, išlygina odos audinio struktūrą ir spalvą.





Vakaro rutinai Pharmaceris gali pasiūlyti itin stipriomis antioksidacinėmis savybėmis pasižymintį serumą - C – CAPILIX. Aktyviosios vitamino C 12OO mg formos panaudojimas koncentrate leidžia priemonei giliau įsiskverbti į odą, didina jos antioksidacinį potencialą kasdienėje kovoje su laisvaisiais radikalais. Aktyviai veikia kolageno sintezę, koreguoja senėjimo požymius, išlygina smulkias ir gilias raukšleles, atstato reikiamą tamprumą ir stangrumą, stiprina odos ir kapiliarų tinklo regeneraciją, mažina polinkį į paraudimus ir hiperjautrumą, reguliuoja melanino gamybą, užkertant kelią pigmentacijos atsiradimui.



Testuojant priemones mane labai sužavėjo PURI- MICELLAR micelinis vanduo su ryžių baltymais bei niacinamidu (jis net tiktų mišriai bei riebiai odai) ir kapiliarus stiprinantis purškiamas veido tonikas PURI CAPILIQUE, kuris atkuria odos PH ir labai gerai subalansuoja odą.





Kalbant apie veido odą maskuojančias priemones, Pharmaceris taip pat turi ką pasiūlyti. 

Labiausiai maskuojanti bei sunkesnės tekstūros priemonė - Mild Fluid Foundation. Priemonė praturtinta natrio hialuronato, sausmedžio, vitamino B3 ir veikiančio prieš laisvuosius radikalus margainio ekstrakto.  Pudra stipriai maitiną odą, kaip ri minėjau yra tirštesnės kosistencijos ir gerai maskuojanti. 




Itin skystos konsistencijos pudra - CAPILAR-CORRECTION suteikia dvigubą (hibridinį) efektą odai, linkusiai į kuperozę. Sudėtyje esantys mineraliniai pigmentai paslepia odos raudonį, matomus kapiliarus ir eritemą. Labai lengba bei gerai drėkinanti.



Vidutinės konsistencijos CAPILAR TONE CC kremas puikiai tinkamas naudoti kasdien, suvienodina veido toną bei mažina netobulumų matomumą.


Apibendrinant, man labai patinko naudoti Pharmaceris produktus. Tikiu, kad sąžiningai naudojant priemones, rezultatų ilgai laukti neteks. 


https://www.wellpert.lt/

https://ww2.pharmaceris.com/lt


Komentarai