GEOMAR priemonių APŽVALGA

 


Nors dabar Geomar asortimentas yra gan prasiplėtęs (rasime ne tik priemonių kūnui , bet ir veidui), man šis gamintojas visą gyvenimą asocijuosis su garsiaisiais kūno šveitikliais. Net ir dabar prisimenu , kaip mama vonios kambaryje naudodavo Geomar šveitiklius, o kvapas pasklisdavo po visus namus. Iš tiesų, mažai kas ir pasikeitė, tik dabar Geomar naudoju ir aš. GEOMAR gimė kaip susitikimas tarp ŽEMĖS ir JŪROS, sujungiant stipriausias jėgas iš gamtos, kuriomis galime naudotis naumuose. 






Geomar Fango Scrub mane nustebino labiausiai, nes nesitikėjau dilgčiojančio poveikio. Kūno šveitiklio sudėtyje yra kofeino ir Negyvosios jūros oligoelementų. Dėl priemonės sudėtyje esančių komponentų, kūno oda tampa švelnesnė, glotnesnė ir stangresnė. Šveitiklis gali padėti sumažinti celiulito požymius. Man patiko , kad sudėtyje yra baltojo molio - kaolino, kuris sugeria odos riebalus, padeda šveisti negyvas odos ląsteles. Aptikau ir mėlynių uogų ekstrakto, kuris kondicionuoja odą, kas yra ne ką mažiau svarbu. Gamintojas rekomenduoja priemonę naudoti tris kartus per pirmąją savaitę bei du kartus per kitass keturias savaites. Priemonę tepu ant sausos odos, palaikau dešimt minučių ir nuplaunu. Užtepus jaučiasi dilgčiojimas ir gana stiprus. Realiai vienu metu jau galvojau neiškentėsiu ir bėgsiu plautis, tačiau sukandusi dantis skaičiavau paskutines minutes. Priemonės kvapas, kaip ir galima buvo tikėtis - gaivus, nes sudėtyje yra mentolio. Priemonę vertinu labai gerai , manau panaudojus ilgesnį laiką, sėdmenų būklė turėtų iš ties pagerėti. 



Po tokios stipresnės priemonės odai nuraminti labai reikia kremo, tam puikiai tinka GEOMAR FANGO RASSODANTE purvo kremas kūnui tobulintiNenuplaunamas purvo kremas dailina kūno linijas, pasižymi standinamuoju poveikiu, gerina odos būklę. Kremas yra gana neutralus, naudojant tik jį vieną vargu ar pamatysite rezultatus, kadangi jis veikia labiau kaip maitinamasis kremas po tokių stipresnių priemonių, kaip Fango Scrub.



Jei norisi švelnesnio bei saldžiau kvepiančio šveitiklio, rekomenduoju GEOMAR SUGAR DRENANTE kūno šveitiklį. Šiame šveitiklyje yra labai daug saldžiųjų migdolų aliejaus, kuris labai gerai minkština bei kondicionuoja odą bei paprastųjų kviečių gemalų aliejaus. Kvapas labai malonus, galima užuosti mandarinų bei apelsinų natas, taip pat argano aliejaus šleifą. Šveitiklis idealiai tinka sausai odai, o jį naudojant iškart įsivaizduoju šiltus rudens vakarus prie puodelio arbatos, nes kvapas nukelia būtent ten. 



Visai kitoks, ryškus ir citrusinis - GEOMAR ILLUMINANT kūno šveitiklis. Jei Sugar Scrub naudočiau vakaro rutinai, šį tikrai pasirinkčiau rytui. Ryškiai išreikštas citrinos kvapas pažadina iš miegų bei nuteikia žvaliai dienos pradžiai. Man labai patiko jo šveičiamų granulių intensyvumas bei šviesinamasis poveikis. Kadangi sudėtyje yra askorbo rūgštis, šveitiklis ne tik stangrina, bet ir šviesina bei sulygina odos atspalvį. Šį labai rekomenduoju pabandyti. :) 



Na ir pabaigai, produktus dėl kurio labai abebojau ar man reikia, tačiau panaudojusi nepasigailėjau - GEOMAR OLIO PURO. Ryžių sėlenų aliejus bei  saldžiųjų migdolų aliejus dieviškai maitina odą. Jį naudoju po dušo dar ant drėgnos odos, taip aliejus daug geriau įsigeria, o efektas gaunasi stipresnis nei naudonant ant sausos odos. Tepu pėdas, kojas (ypatingai po depiliacijos puikiai nuramina), alkūnes. Kvapo priemonė beveik neturi, galima sakyti bekvapė, tikėjausi stipresnio kvapo, bet tai yra tik pliusas , nes kvapai labai individualus reikalas. 



Abipendrinant, Geomar priemones man visada patiko naudoti, nes periodiškai vis nusipirkdavau kokį nors kūno šveitiklį ar depiliacines juosteles. Ar Geomar geba panaikinti celiulitą? Ne. Tai yra neįmanoma, kad koks nors kūno šveitiklis ar kremas akimirksniu panaikintų įsisenėjusį celiulitą, tam reikalingas sportas, mityba, masažai ir taip pagalbinės priemonės , kaip Geomar. Jos gali prisidėti prie rezultatų pasiekimo tik naudojant , kaip papildomą priemonę prie visų išvardintų aspektų arba kaip prevencinę priemonę dar neturint ryškių celiulito požymių. Geomar renkuosi dėl nerealaus kūno pojūčio po šveitimo, gerų kvapų bei geresnės kūno odos būklės. 


https://www.eurokos.lt/e-parduotuve/


https://www.instagram.com/viktorija_and/

Komentarai