L'OREAL True Match Nude Plumping Tinted Serum VS L'OREAL True Match Super-Blendable Foundation Apžvalga



Šiuo metu yra itin populiarūs miakiažo pagrindai su hialurono rūgštimi, kuri atkuria veido odos drėgmės lygį, suriša vandens molekules paodyje ir neleidžia odai dehidratuotis. Šiuos makiažo pagrindus merginos renkasi pavargusios nuo stipriai maskuojančių bei sunkių matinių makiažo pagrindų, kurie nors ir gali pasigirti geru išsilaikymu, dažniausiai odą itin stipriai dehidratuoja. Šiandien noriu jums parodyti du produktus iš L'oreal , kurie savo sudėtyje turi hialurono rūgšies, tačiau yra labai skirtingi savo poveikiu bei rezultatu.



Išbandžius abu makiažo pagrindus mano akimis vienareikšmiškai geresnis variantas yra L'oreal True Match Super-Blendable Foundation. Visų pirma, makiažo pagrindas yra vidutinės konsistencijos, didelis atspalvių pasirinkimas, geras maskavimas. Man geras priemonės maskavimas yra privalumas, kadangi visiškai pakakanka naudoti vieną lengva sluoksnį, o esant poreikiui sluoksniuoti bei išgauti stiprų maskavimą. Nepaisant to, makiažo pagrindas nesausina ir gerai drėkina. True Match skystas makiažo pagrindas tobulai prisitaiko prie odos spalvos bei struktūros, o sudėtyje esantis Vitaminas B, E bei glicerinas suteikia odai sveikumo ir gyvumo. Šį makiažo pagrindą naudoju kiekvieną dieną. Man iš ties labai patinka kaip oda jaučiasi su juo, kaip atrodo, tad jei ieškote drėkinančio makiažo pagrindo rekomenduoju išbandyti. 



Tuo tarpu, Plumping Tinted Serum yra be galo skystas. Su tokios konsistencijos priemone nėra taip paprasta susitvarkyti. Naudojant šepetėlį lieka ruožai, naudojant kempinėlę, labai daug priemonės tiesiog prarandame pačioje kepinėlėje. Minėta priemonė nepaslepia odos trūkumų, o jiems esant, gali net išryškinti. Šis variantas tinkamas tik puikios odos būklės savininkėms be odos šerpetojamų, išsausėjimų, be odos reljefo pakitimų ar išbėrimų, norint odai suteikti "no make-up" efektą. Būtent "no make-up" efektui suteikti skirta ši priemonė. 

Kaip matote, savo favoritą turiu, o ką manote jūs apie šias naujienas?

Komentarai