MATH APŽVALGA. "CELL BOOSTER" DRĖKINANTIS VEIDO KREMAS NUO RAUKŠLIŲ, "BRIDAL GLOW" MULTIFUNKCINIS SERUMAS, "B5 RECOVERY" VITAMINIZUOJANTIS SERUMAS NUVARGINTAI ODAI BEI GENTLE AZELAIC ACID CLEANSER

 


Su "MATH" kosmetika draugauju nuo pat jų gyvavimo pradžios. Pasitikėjimas šiuo gamintoju susiformavo labai palaipsniu, skaitant merginų teigiamas patirtis bei išbandant jų naujienas. Aš pasitikiu mokslininkais, pasitikiu "MATH" priemonių sudėtimi, ne tik tikiu , bet ir matau pokyčius , o svarbiausia man "Math" priemonės tiko ir patiko. Šiandien jums papasakosiu apie "B5 RECOVERY" , "BRIDAL GLOW" serumus, "CELL BOOSTER" veido kremą bei labai gėrą veido prasiklį į raudonumą linkusiai odai su azelaino rūgštimi. 




Trumpai apie "MATH"

"Mes esame minimalistai. Žinome, kad mažiau triukšmo ir pertekliaus, sukuria daugiau erdvės pasitikėjimui savimi, kūrybai ir atradimams. MATH SCIENTIFIC idėja gimė Skandinavijos kalnuose, kur stebint pasaulį nuo aukštų viršukalnių jis ima atrodyti paprastesnis, skaidresnis ir ramesnis. Kalnuose patirtas aiškumas ir įkvėpimas yra mūsų kelrodis ir diktuoja filosofiją, kuria vadovaujamės kasdien – mažiau yra daugiau. Švari, kruopščiai ištirta ir patikima mokslinės kosmetikos sudėtis leidžia jums padėti savo odai sugrįžti į jos prigimtinę būklę, kurioje viskas veikia optimaliai ir tik jūsų naudai. Taip, kaip ir turėtų būti. Mes visiškai pasitikime mokslu, kad jūs galėtumėte visiškai pasitikėti savimi.


Mūsų mokslininkų ir dermatologų komanda pažįsta odą iki ląstelės lygmens. Savo darbe suderiname bei pritaikome naujausias žinias ir ilgametę patirtį. Itin daug dėmesio skiriame odos lastelių DNR ir jų atsinaujinimo ciklų palaikymui. Kiekvienas autentiškų formulių ingredientas turi aiškią paskirtį ir kuria pridėtinę vertę. Tai yra vienas iš esminių veiksnių, kaip galėjome sukurti švarios sudėties kosmetiką, kuri veikia. Produktų gamyboje naudojame tik mokslinei veiklai skirtą dejonizuotą vandenį."


Savybės, kuriosmis išsiskiria MATH:

– Koncentruota, išgryninta produktų sudėtis, sukurta maksimaliam efektui pasiekti

– Pritaikyti naujausi Vilniaus Universiteto mokslininkų atradimai

– Dėmesys į odos lastelių DNR ir jų atsinaujinimo ciklų palaikymą yra formulių kūrimo pagrindas

– Produktų gamyboje naudojame tik mokslinei veiklai skirtą dejonizuotą vandenį

– Itin švelnūs ir natūralūs konservantai sukurti bioprocesų pagaba apsaugo jūsų odą nuo toksiškumo

– Kosmetika palaiko antibakterinę terpę ir skatina odos biologinius regeneracinius procesus

– Visi produktai praturtinti itin intensyviai odą drėkinančiomis veikliosiomis medžiagomis

– Naudojamos tik sertifikuotos bei patentuotos medžiagos




Pradėsiu pagyras nuo "GENTLE AZELAIC ACID CLEANSER" Prausiklio į raudonumą linkusiai odai su azelaino rūgštimi. Pagrindinė prausiklio veiklioji medžiaga - azelaino rūgštis 2,5%. Prausiklis padeda stiprinti kapiliarų sieneles, skatina ląstelių regeneraciją, valo poras, pašalina negyvas odos ląsteles. Jei pamenate, esu rašiusi apžvalgą apie kitą veido prasiklį iš "MATH" "DEEP CLEANSING GEL WASH", kuris lyginant su GENTLE AZELAIC ACID CLEANSER yra žymiai stipresnis dėka pagrindinės veikliosios medžiagos  glikolio rūgšties 5 % ir salicilo rūgšties 1,5 %. Jei prausiklis su glikoliu skirtas itin giliam odos valymui riebiai ar problematiškai odai, prausiklis su azelaino rūgštimi tinkamas jautresnei, paraudusiai odai su kapiliarais. Bet kokiu atveju, abu prausikliai itin geri, tinkami skirtingiems odos tipams, tad labai rekomenduoju išbandyti jei dar nebandėte.

Geriausiu "MATH" veido serumu man vis dar išlieka WATER ELEMENT Giliai drėkinantis ir stangrinantis serumas, kuris man yra nepakeičiamas, tačiau išbandžiusi dar kelis produktus apžvelgsiu ir juos.

"B5 RECOVERY" Vitaminizuojantis serumas yra puikus sprendimas, norint padėti jai atsigauti. Veikliosios medžiagos subalansuotos taip, kad padėtų palaikyti natūralius jūsų odoje vykstančius atsinaujinimo procesus. Dėl provitamino B5 ir hialurono rūgšties kombinacijos, oda turėtų geriau išlaikyti fiziologinį vandens balansą ir sustiprėti, o dėka provitaminas B5 stimuliuoti odos regeneracijos procesus. B5 RECOVERY serumo privalumas - odos nuraminimas, apsauga nuo odos išsausėjimo, drėgmės ir stangrumo suteikimas. Šį serumą rekomenduočiau randų mažinimui, odos reljefo sulyginimui. Vienintelis pastebėjimas, šiek tiek jaučiasi lipšnumas ant odos.


"BRIDAL GLOW" Multifunkcinis serumas. Multifunkcinis aktyvusis serumas su žaliosios arbatos ekstraktu ir natūralios kilmės vitaminu C veikia kaip antioksidantų apsauga Jūsų odai. Serumo tikslas suaktyvinti natūralią kolageno ir hialurono rūgšties gamybą. Kakadu slyvos ekstraktas pasižymi odą energizuojančiu poveikiu, padeda neutralizuoti laisvųjų radikalų žalą. Dėl ekstrakte esančio natūralios kilmės vitamino C oda atrodo gyvybingesnė, skaistesnė, paskatinamas kolageno skaidulų atsinaujinimas. Šis serumas gerai skaistina bei atgavina odą, jis atrodo žvalesnė bei labiau spindinti. 


Pastaruoju metu "MATH" išleido nemažai naujų kremų esu išbandžiusi tik vieną , todėl esant galimybei būtinai išbandysiu bei apžvelgsiu daugiau variantų. Drėkinantis veido kremas nuo raukšlių „CELL BOOSTER“ su peptidų komplesu stangrina ir restruktūrizuoja viršutinį odos sluoksnį, skatina kolageno ir elastino gamybą. Formulėje esantys aktyvūs komponentai padeda mažinti neigiamą laisvųjų radikalų poveikį odai ir padeda gerinti jos būklę. Man patiko geras kremo kvapas, maloni tekstūra. Kremas yra vidutinės konsistencijos, turint mišrią odą po kiek laiko pradeda blizgėti. Naudoju vakaro rutinoje, dienos metui renkuosi kitą, tačiau bendrai vertinant man jis labai patiko, nes po jo oda ne tik atrodo , bet ir jaučiasi geriau. 

 Iki kitų kartų. :) 

https://mathscientific.com/lt/

https://www.instagram.com/viktorija_and/

Komentarai