SNP PREP Priemonių apžvalga

 


Sveikos, mielosios. Džiugu, kad vėl aplankėte mano blogą. Pastaruoju metu vis dažniau pataikau su gerais produktais, kurie lieka mano veido odos rutinoje ne kaip testuojami, o naudojami ir po testavimo. Korėjiečių kosmetikos rinka labai plati, vartotoją vis sunkiau nustebinti kokiu nors įmantresniu produktu ar įspūdingesne pakuote, tačiau aš vis dar randu be galo gerus produktus apie kuriuos turite žinote ir jūs. Tai nėra eilinė apžvalga apie naujienas ar gautą naują PR siuntą, tai apžvalga apie be galo man patikusius produktus, kuriuos mielai naudoju ir rekomenduoju jums. 

SNP yra „Total Skin Solution“ prekių ženklas, sukurtas K-Beauty odos priežiūros ekspertų ir teikiantis vartotojams geriausius sprendimus, pagrįstus Korėjos odos priežiūros patirtimi ir moksliniais tyrimais. SNP (science, nature, purity) remiasi nuolatiniais ekspertų atradimais ir sprendimais, kurie suteikia galimybes kurti priemones, padedančias išsaugoti odos jaunatviškumą. Natūralių ingredientų naudojimas leidžia kurti veiksmingas priemones, o atidžiai atrinkti ingredientai ir griežta jų kontrolė padeda garantuoti, kad net jautrios odos savininkai SNP asortimente ras tai, ko reikia jų odai.


SNP PREP Asortimentas susideda iš skirtingų odos priežiūros linijų, skirtingoms problemoms spręsti. Užsienyje mačiau yra daugiau pasirinkimo ir platesnis asortimentas, tačiau pas mus pavyko rasti vos  kelias.

SNP prekės ženklo „Vitaronic“ asortimentas yra specialiai sukurtas suteikti odai gyvybingumo, padedantis švelniai pašviesinti odą ir užpildyti ją energija, skaistinti bei lyginti odos tekstūrą. Labiausi tinkamas papilkėjusiai bei pavargusiai odai su trijų rūšių hialurono rūgštimi. VITAMIN + HIALURONIC ACID 

SNP "Cicaronic" sukurtas jautriai odai jos nuraminimui bei drėkinimui. Centella Asiatica (Azijinė Centelė) yra gerai žinomas ingredientas, kuris padeda sumažinti odos pažeidimus bei uždegimus, taip pat gerai padeda nuraminti sudirgusią odą.  CENTELLA ASIATICA + HIALURONIC ACID

SNP "peptaronic" odos priežiūros linija su peptidais itin giliam odos drėkinimui. Su 6 rūšių peptidais, kurie skatina kolageno ir elastino gamybą, antioksidacinį aktyvumą ir regeneraciją, didina elastingumą, mažina raukšles ir pigmentaciją. Su 5 rūšiu hialurono rūgštimi , kuri apsaugo odą nuo drėgmės praradimo sudarydama drėgmės barjerą. PEPTIDE + HIALURONIC ACID




Iš viso esu išbandžiusi penkis produktus iš skirtingų linijų ir galiu pasakyti, kad visi jie yra AMAZING. 

SNP PREP VITARONIC SOS AMPOULE veido skystis ampulėse yra dieviškai geras. Visų pirma labai patiko , kad konsistencija nėra aliejinė ir riebi. Esu naudojusi Sesderma ampules, kurias nustojau pirkti, nes negalėjau priprasti prie aliejinės tekstūros. SNP ampulėse  yra serumo tipo skystis, kuris labai gerai drėkina, skaistina odą, be to puikiai susigeria. Skystis ampulėse intensyviai drėkina papilkėjusią veido odą ir suteikia skaisčią, gaivią išvaizdą. Aktyvusis koncentratas, praturtintas vitaminu C, trijų molekulinių masių hialurono rūgštimi intensyviai drėkina odą, skatina jos atsinaujinimą, pasižymi  stangrinančiu poveikiu. Augaliniai ekstraktai mažina UV spindulių sukeliamą žalą, veikia kaip antioksidantai.


SNP PREP CICARONIC SOS AMPOULE veido ampulės su Azijine centele skirtos odos uždegimam mažinti, nuraminimui bei drėkinimui. Ampulės akimirksniu sudrėkina odą, stiprina odos apsauginį barjerą, ramina, turi priešuždegiminių bei priešraukšlinių savybių, kovoja su raudoniu ir spuogeliais. Azijinės centelės kompleksas visapusiškai gerina odos būklę, o trijų tipų hialurono rūgštis mažina dehidrataciją, suteikia stangrumo. 




Veido toniko lapeliai yra geriausias išradimas, kadangi nuolat pamiršdavau naudoti toniką, o dabar tai tapo įpročio klausimu. Tokius šlapius diskelius yra labai patogu naudoti ir tikrai daug smagiau nei paprastus diskelius vien dėl to, viena diskelių pusė yra gruoblėta, o kita lygi. Su gruoblėta puse labai gerai prasieinu prie nosies, kur dažniausiai būna susikaupę nešvarumai bei pašveičiu visą veidą. Tada apverčiu diskelius švelne puse bei dar kartą pavalau visą veidą. SNP PREP VITARONIC veido toniko lapeliai praturtinti 3 tipų hialurono rūgšties (skirtingos molekulinės masės) kompleksu, kuris užtikrina visišką odos prisotinimą  drėgme, taip pat prisideda prie jos išlaikymo giliuose epidermio sluoksniuose. Esencijoje esantis vitaminas C (askorbo rūgštis) atstato, stiprina odą ir apsaugo nuo ankstyvo senėjimo, kadangi yra galingas antioksidantas. Be to, vitaminas C padeda susidoroti su uždegiminiais procesais, sukuria apsauginį odos barjerą nuo drėgmės praradimo ir išorinio neigiamo poveikio. Provitaminas B5 - turi intensyvų drėkinamąjį ir maitinamąjį poveikį, taip pat padeda išlaikyti drėgmę odos ląstelėse, taip atkuriant odos hidrobalansą.  „Vita-Complex“, prisotintas tokių komponentų kaip Mirzaria, šaltalankių ir kitų citrusinių vaisių ekstraktais, maitina odą ir prisotina ją vitaminais bei antioksidantais.  Labai rekomenduoju pamėginti šiuos toniko lapelius, pamatysite, kaip keičiasi jūsų oda.




SNP PREP PEPTARONIC veido tonikas, kuris visai neprimena paprasto toniko, nes yra kur kas daugiau. Juk žinote, kad drėkinimas atlieka pagrindinį vaidmenį išlaikant odos putlumą. Ar tai būtų riebi, ar sausa oda, turime duoti savo odai tą kasdienę vandens dozę, kad ji būtų gyvybinga, nesuglebusi bei pridrėkinta. Peptaronic veido tonikas yra su 6 rūšių peptidais, kurie skatina kolageno ir elastino gamybą, antioksidacinį aktyvumą ir regeneraciją, didina elastingumą, mažina raukšles ir pigmentaciją. Su 5 rūšiu hialurono rūgštimi , kuri apsaugo odą nuo drėgmės praradimo sudarydama drėgmės barjerą. Produkto konsistencija labai skalsi, todėl jo pakanka vos vos, be to, konsistencija nė iš tolo neprimena mums įprasto toniko, kadangi nėra labai skysta , kaip vandenukas, o kaip tik primena serumo esenciją. Nepaisant to, kad tonikas nėra vandenuko pavidalo, jis labai gerai įsigeria bei palieka itin konfortiškos odos pojūtį, pridrėkina bei glotnina. Šis peptidų ir hialurono derinys yra tiesiog drėgmės bomba jūsų odai. Patikėkit , nebenorėsite naudoti jokio kito produkto. Beje, jei dar nežinojote, peptidai ląstelių lygmenyje stimuliuoja įvairius natūralius odos gyvybinius procesus: natūralių odos baltymų ( kolageno, elastino ir kitų) sintezę, audinių regeneraciją, detoksikaciją, ląstelių atsparumą žalingiems aplinkos veiksniams ir t. t. Būtinai įsitraukite į savo veido odos priežiūrą bent vieną produktą su peptidais. Ar tai būtų kremas , ar serumas, kosmetika su peptidais yra tikras jaunystės šaltinis ir tai patvirtina įvairi mokslinė literatūra bei tyrimai. 


Na ir paskutinis produktas, kurį išbandžiau - SNP PREP PEPTARONIC veido kremas. Nors ir nėra labai išvaizdžios išvaizdos kremo buteliukas, pats produktas man idealiai tinka vakaro rutinai užbaigti. Be galo maloni kremo tekstūra, puikus maitinimas bei drėkinimas užbaigia visą veido odos priežiūros rutiną. 

Tikiuosi apžvalga jums aptiko ir jūs įsitrauksite į savo veido odos priežiūros rutiną bent vieną SNP PREP produktą. :) 

Priemones rasite čia: https://www.eurokos.lt/prekiu-zenklai/snp/


Komentarai